Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Resolution issue? Sorry if this is a common issue, I can't find the fix!


Recommended Posts

It's set to 1280x720 in the base PSU launcher options, but I've also went under the other menu and made sure custom resolution is 2560x1440. For some reason though when the game launches it's definitely much lower res. What have I done wrong? I'm sure I did something, haha.

Link to comment
Share on other sites

For me I usually have to start the game twice. Idky, and idk if there's a more perma fix for this but here's what I do:

Make sure your desired resolution is set in OPTIONS on the launcher first.

  1. Open the launcher
  2. Click the wrench&screwdriver icon on the top right.
  3. Ensure the checkbox is orange/active for Custom Resolution.
  4. Have the resolution set to the desired resolution.
  5. Click Ok
  6. Hit play.
  7. Repeat once more (or until it works; usually only two tries for me).


    Hope this helps.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...