Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kattaya

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Civilian

About Kattaya

  • Rank
    1★
  1. Funnily enough, SUCCESS! The Offline program launches without any problems. Do you have discord where we can talk faster? Also on a bonus note, when downloading that custom resolution file- It was detected as a virus by Windows Defender.
  2. Monitor is 144 hz, but i just changed that a day or so ago up from 60.
  3. No. All my other games work fine, even stuff like Ephinea, MU Online private servers etc.... PSU Clementine is the ONLY one that does this to. PC is only a year and a half old.
  4. Ive tried all steps, nothing works. Ive asked in the clementine discord and nobody knows how to fix it there either :/
  5. Yes. Something I noticed, because I installed it on my laptop, and it worked flawlessly(I do not want to play on that laptop) is that if i go into the LOG, and double click the file. The non working PC will say "CREATE DEVICE FAILED" But the working PC will say "CREATE DEVICE=HAL-HARD" or something along those lines.
  6. So I've had this problem for a long time. I can't play this game ever since getitng a new PC. I've tried multiple resolutions and such, but everytime I hit "play" it just crashes. The window will open and then just immediately crash. LOG folder only says "Create device failed" For reference, I am running an I5-9400F, 1660TI, 16GB Ram.
×
×
  • Create New...